Nový make-upový základ L’Oreal True Match

New L’Oreal True Match je novým základem, který se hodí všem ženám a hlavně těm, které mají citlivou či suchou kůži, která potřebuje unikátní ochranu během tvrdých zimních měsíců. Kosmetika obsahuje glycerin a vitaminy E a B5. První z ingrediencí, glycerin, hydratuje kůži, zajišťuje komfort, redukuje suchost kůže a zabraňuje mrznutí kožních buněk. Vitamin E zpomaluje proces stárnutí kůže a vyhlazuje vrásky, zatímco B5 zjemňuje iritace a stará se o správný stav kůže. L’Oreal True Match obsahuje speciální pigmenty, které dodávají kůži zářivý a přírodní vzhled. Také během zimních měsíců zajišťuje správný tón pokožky. Dále naleznete ve složení produktu esenciální oleje, které zjednodušují aplikaci, dodávají vyrovnaný tón pokožky a zajišťují při nošení kosmetiky 100% pohodlí. Kosmetika také brání pokožku před poškozením a před sluneční radiací a nízkými teplotami.

Nový základ od L’Oreal, True Match se aplikuje velmi jednoduše. Balení obsahuje pumpu, která vám dodá tolik kosmetiky, kolik jen potřebujete. Část základu si naneste na dlaň – produkt bude plastičtější a aplikace bude jednoduší. Distribuujte kosmetiku za pomocí houby či plochého aplikátoru. Aplikátory musejí být před použitím čisté. Jedna vrstva pokožky by měla pro nanesení jakéhokoliv make-upu bohatě stačit. Jedna vrstva by tedy měla skrýt všechny nedokonalosti.

Základ L’Oreal True Match je dostupný v devíti odstínech: Nude Ivory, Vanilla, Rose Beige, Nude Beige, Nude Sand, Honey, Golden Beige, Golden Natural a Golden Sand. Podle výrobce se každá barva perfektně hodí k tónu kůže. Pro jednoduší výběr odstínu výrobce připravil i speciální aplikaci, do které zadáte pouze odstín/tón vaší pokožky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *