Žebříček oblíbených sad pro domácí prodlužování řas

Při hledání umělých řas si můžete vybrat klasické trsové řasy, které se aplikují shora, nebo tzv. domácí prodloužení řas, které se aplikuje pod přírodní řasy. Druhá metoda se v poslední době stala obzvláště populární. Důvodem je to, že aplikace trsových řas doma je mnohem snazší. Kromě toho vytvářejí přirozenější efekt. Podmínkou samozřejmě je, aby vybraný set pro domácí aplikaci obsahoval vysoce kvalitní trsové řasy a správně tvarovaný aplikátor. Které renomované značky takové sety nabízejí? Zde je žebříček našich 7 doporučení.

Žebříček nejpopulárnějších startovacích sad na domácí prodloužení řas

Perfektně zvýrazněné řasy jsou snem mnoha žen. K dosažení tohoto efektu stojí za to zvolit trsové řasy aplikované pod přírodní řasy. Jistě jste si všimli, že si tento typ řas získává stále větší popularitu mezi nejznámějšími beauty influencerkami. Protože se trsy aplikují nikoli shora, ale zespodu, jsou mnohem méně viditelné a poskytují mnohem hezčí efekt.

Trsové řasy si můžete aplikovat i sami. Rozhodně to zvládne každá žena, která se denně líčí a má alespoň základní dovednosti. Nejlepší je koupit trsové řasy ve startovací sadě pro domácí aplikaci. Obvykle obsahují pokyny krok za krokem, které aplikaci usnadňují. Kromě toho je na internetu mnoho videí, která ukazují, jak to udělat správně. Například na webu Nanolash si můžete prohlédnout proces aplikace řas ve 4 krocích.

Efekt konečné aplikace může být ovlivněn, jak přesností aplikace, tak kvalitou samotných trsových řas. Trsové řasy od nejlepších značek vytvářejí tak přirozený efekt, že je někdy obtížné poznat, že je vůbec nosíte. Jak si vybrat sadu pro prodloužení řas doma, abyste dosáhli takového úžasného výsledku?

Jisztě stojí za to podívat se na následující žebříček. Jedná se o srovnání nejlepších sad pro domácí prodlužování řas, které zahrnují nejpopulárnější značky. Mezi nimi je profesionální sada na prodloužení řas Nanolash a ale také produkty od Glamnetic, Ardell, Lashify a Tatti Lashes.

Startovací sada pro úpravu řas doma – TOP 7 produktů ke zvážení

Vzhledem k obrovskému zájmu dnes stále více kosmetických značek uvádí na trh sady na prodloužení řas doma. Mezi nimi jsou některé, které profesionální stylisté řas a vizážisté nadšeně používají. Které z dostupných sad na trhu jsou stojí za zvážení, aby trsové řasy přinesly ty nejlepší výsledky?

Následující žebříček obsahuje 7 doporučení, která stojí za pozornost, včetně produktů z různých cenových kategorií. Každá startovací sada pro prodlužování řas zahrnutá v tomto žebříčku má nejen výhody, ale také některé nevýhody, které je třeba znát před nákupem.

1. NANOLASH DIY Eyelash Extensions Starter Kit

Trsové umělé řasy pro aplikaci doma - startovací sada nanolash

Sada pro prodlužování řas –domácí Eyelash Extensions Starter Kit je již virálním produktem. Mnoho influencerek ho doporučuje a zmiňuje mimo jiné, že aplikace těchto trsových řas trvá pouhých 10 minut. Můžete také vidět mnoho reels a videí, která ukazují, že tyto umělé řasy se velmi snadno aplikují.

Sada značky Nanolash obsahuje:

  • 36 trsů řas ve třech délkách – 10, 12 a 14 mm s výběrem z 8 stylů (včetně DIVINE, FLIRTY a HEARTBREAKER) 
  • lepidlo – 5 ml produkt nezbytný pro aplikaci trsů
  • sealer – 5 ml formule potřebná k zajištění hotového vzhledu řas
  • aplikátor – speciální tvar pro snadnější uchopení a aplikaci trsů
  • odstraňovač – 5 ml produkt, který usnadňuje odstranění řas

Podle výrobce by měly být domácí trsové řasy Eyelash Extensions Starter Kit aplikovány pod přírodní řasy, asi 1 mm od linie řas. Pro dosažení nejlepších výsledků je nutné zajistit, aby byly aplikovány rovnoměrně. Naštěstí jsou velmi měkké, což zajišťuje nejen rychlou, ale i snadnou aplikaci.

Velkou výhodou sady Nanolash je konzistence lepidla. Je dostatečně husté, aby nestékalo, ale dostatečně tekuté, aby nevytvářelo hrudky.

36 trsů řas by mělo vystačit na 4 až 6 aplikací. Navíc toto domácí prodloužení řas může na očích vydržet až 7 dní. Některé uživatelky ve svých recenzích tvrdí, že jejich životnost v jejich případě byla dokonce lepší.

2. Ardell X-tended Wear Lash System KIT

Toto sada na úpravu řas je v našem žebříčku druhá. Také ji s nadšením doporučuje mnoho influencerek. Skládá se z trsů řas, lepidla (které zajišťuje výdrž aplikace), aplikátoru a odstraňovače, který usnadňuje pozdější odstranění řas.

Po otevření sady je zřejmé, že přiložený aplikátor má velmi dobrý tvar a vhodnou velikost. Co víc si přát, je vzhled a zpracování samotných trsových řas. Kromě toho, že se liší délkou, nejsou mezi nimi žádné výrazné rozdíly.

Výhodou sady Ardell X-tended Wear Lash System KIT je, že aplikace řas trvá 10-15 minut. Je však třeba zmínit, že existují sady, které vám umožní provést aplikaci za ještě kratší dobu. Mluvíme o sadě od značky Nanolash, kde je na kompletní úpravu řas potřeba pouhých 10 minut.

3. KISS Falscara Starter Kit

Další sada pro aplikaci řas doma pochází od značky, která je známá a oblíbená mezi fanoušky kosmetiky a make-up doplňků již mnoho let. Falscara Starter Kit má stejně dobrou pověst jako ostatní produkty této značky.

Tato sada obsahuje 10 trsů řas a zahrnuje:

  • LEPIDLO (přípravek pro aplikaci řas)
  • SEAL (produkt pro zafixování vzhledu)
  • aplikátor (speciální pinzeta, která usnadňuje aplikaci trsů)

Vzhledem k tomu, že sada Falscara Starter Kit obsahuje pouze 10 trsů řas, zdá se, že stačí pouze pro jednu aplikaci. Na internetu můžete najít informace o tom, že při správné aplikaci vydrží tyto řasy až 10 dní bez větších deformací. Je však důležité je přes noc chránit pomocí OVERNIGHTER Long Wear Sealer. Jak vidíte, startovací sada na prodlužování řas od Kiss ho neobsahuje, což je jistě velká nevýhoda.

Tyto trsové řasy jsou opakovaně použitelné, což by vysvětlovalo, proč je jich v sadě tak málo. Je však třeba poznamenat, že jsou navrženy pro maximálně tři aplikace. Aby bylo možné je opakovaně použít, je třeba je velmi opatrně sundat. Kvůli absenci odstraňovače to může být obtížné.

4. Velour-Xtensions Kit

Tato volba je zajímavá pro ženy, které mají v plánu provádět prodloužení řas pravidelně. A to díky tomu, že Velour-Xtensions Kit pro úpravu řas doma lze zakoupit na webových stránkách výrobce jednotlivě nebo ve formě předplatného, což je při pravidelném používání o něco levnější.

Velour-Xtensions Kit od Velour Beauty je malá sada. Obsahuje pouze 12 trsů řas. To není o mnoho více než v sadě od Kiss. Ve srovnání se sadou na domácí použití Eyelash Extensions Starter Kit od značky Nanolash, která vám poskytne 36 trsů řas, vypadají obě sady poměrně skromně. Navíc tato značka obsahuje v sadě aplikátor a lepidlo. Odstraňovač však chybí.

Řasy v sadě Velour-Xtensions jsou dostupné ve třech délkách – 10, 12 a 14 mm. K nelibosti některých uživatelů nejsou dostupné ve více stylech, takže není možné zvolit jejich tvar nebo typ natočení.

5. Glamnetic Lash Extension Kit

Glamnetic také nabízí různé velikosti a tvary trsových řas, ze kterých si můžete vybrat. Sada Lash Extension Kit je velmi esteticky zabalená a obsahuje vše potřebné pro aplikaci i odstranění řas. To zahrnuje lepidlo, sealer, aplikátor a dokonce i odstraňovač.

Trsové řasy Glamnetic mají vydržet na víčkách dlouho. Podle recenzí uživatelek to je maximálně 5 dní, a to při správné péči.

Bohužel, tyto řasy mají jednu velkou nevýhodu. Mnoho uživatelek správně poznamenalo, že po aplikaci nevypadají příliš přirozeně. To je velký problém pro ženy, které chtějí, aby efekt jejich prodloužených řas byl nenápadný.

6. Tatti Lashes Invisi-Lash Kit

Tatti Lashes je značka, která nabízí produkty, jež splňují očekávání i těch nejnáročnějších vizážistů. Invisi-Lash Kit je dalším produktem této společnosti, po kterém profesionálové rádi sáhnou. Jedná se o renomovanou sadu na prodloužení řas, která nabízí trsové řasy v několika stylech. Můžete si vybrat variantu s černým proužkem nebo variantu, kde je proužek zcela průhledný.

Navíc je zde mnoho tvarů trsů na výběr, což je ideálních pro různé efekty líčení. Z recenzí uživatelek vyplývá, že tyto řasy jsou velmi kvalitní, což bohužel odpovídá i jejich vyšší ceně. Určitě si je nebudou moci dovolit všechny ženy.

Sada Tatti Lashes obsahuje:

  • Invisi-Lash lepidlo
  • Seal Glue
  • aplikátor
  • malý kartáček.

S ohledem na vysokou cenu sady může absence odstraňovače být zklamáním. Bohužel, mnoho značek na něj zapomíná.

7. Lashify Starter Kit

Toto je sedmá a poslední sada v tomto žebříčku. Ve srovnání s předchozími šesti sadami se vyznačuje výrazně vyšší cenou. Kvůli značným nákladům na Lashify Starter Kit mnoho žen tuto volbu hned na začátku eliminuje. Uživatelky, které vysoká cena neodradila, jsou s nimi většinou spokojené. Důvodem je, že tato profesionální sada na prodloužení řas se vyznačuje velmi vysokou kvalitou.

Sada obsahuje trsové řasy spolu s aplikátorem a potřebnými produkty pro aplikaci. Řasy by měly na přírodních řasách vydržet zhruba 3-5 dní. To je déle ve srovnání s mnoha produkty z drogerie, avšak tento žebříček zahrnuje i produkty, které zajišťují ještě lepší výdrž. Například trsové řasy od značky Nanolash lze bez problémů nosit až týden.

Další nevýhodou produktu od Lashify je, že startovací sada obsahuje pouze 10 trsů řas. Na druhou stranu, značka zajistila, že jsou dodávány ve velmi praktické krabičce se zrcátkem.